10 min.16-7 min 2
Ingredients
200 g (7oz) Schär Spaghetti
2 large courgettes
25g (1 oz) grated parmesan
1 teaspoon chopped parsley
2 tablespoons of olive oil
salt and pepper
Method
Heat the oil in a frying pan and fry the sliced courgette for approx. 6-7 minutes whilst stirring constantly. Remove from the heat and season with salt and pepper. Cook the spaghetti in plenty of salted water until firm to the bite, strain the water off and add to the courgette in the frying pan. Sauté the pasta with the courgette on a high flame for approx. 1 minute. Add the chopped parsley and grated parmesan and serve immediately.
Zutaten
200 g Spaghetti Schär
2 große Zucchini
25 g Parmesansplitter
1 TL gehackte Petersilie
2 EL Olivenöl
Salz und Pfeffer
Zubereitung
Das Öl in einer Pfanne erhitzen und die in Scheiben geschnittenen Zucchini auf großer Flamme unter ständigem Rühren ca. 6-7 Minuten gut anbraten. Von der Flamme nehmen, salzen und pfeffern. Die Spaghetti in reichlich Salzwasser bissfest kochen, abseihen und zu den Zucchini in die Pfanne geben. Die Nudeln mit den Zucchini für ca. 1 Minute auf großer Flamme sautieren. Die gehackte Petersilie und die Parmesansplitter zugeben und sofort servieren.
(schaer.com)
No comments:
Post a Comment