Wednesday, September 14, 2011

Crostoli


 45 min.2

"They are called either Chiacchiere, Galani, or Crostoli, depending upon the region, delicious pastries made in Italy for Carnival."

Ingredients

400 gr. (14 oz.) Schär "Bread Mix" Mix B
60 gr. (2 oz.) cold margarine
a pinch of salt
1/2 glass (unsweetened) white grape juice
1 tablespoon sugar
oil.

Method

Put the flour in a bowl, add the sugar, margarine, salt, and white grape juice in the middle, and stir well. The dough must be homogeneous and must not be too soft (use the white grape juice to adjust as necessary). Roll out the dough with a rolling pin. Cut into strips about 3 cm. (1 in.) wide and fry in a sufficient amount of hot oil. At the end, sprinkle with icing sugar (confectioner's sugar).


„Je nach Region nennt man sie Chiacchiere, Galani, Crostoli, ... ein köstliches ital. Faschingsgebäck."

Zutaten

400 g "Brot Mix" Mix B Schär
60 g kalte Margarine
eine Prise Salz
1/2 Glas (ungesüßter) Weißer Traubensaft
1 EL Zucker, Öl.

Zubereitung

Das Mehl in eine Schüssel geben, dann in die Mitte Zucker, Margarine, Salz und weißen Traubensaft hinzufügen und gut umrühren. Der Teig muss homogen und darf nicht zu weich sein (evtl. mit dem weißen Traubensaft ausgleichen). Den Teig mit dem Nudelholz dünn ausrollen. Ca. 3 cm lange Streifen schneiden und in genügend heißem Fett ausbacken. Zum Schluss mit Puderzucker bestreuen.

(schaer.com)

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