Saturday, September 17, 2011

Fusilli with pumpkin / Fusilli mit Kürbis


40 min.1-29 min 4

Ingredients

400 gr. (14 oz.) Schär Fusilli (spirals) pasta
300 gr. (11 oz.) pumpkin or winter squash
1 cup tomato sauce
2 tablespoons olive oil
2 tablespoons grated parmesan cheese
salt to taste

Method

Boil the pumpkin or squash in a little water. In a separate casserole, warm the tomato sauce with salt, in the mean time boil the fusilli in ample salted water. Pass the flesh of the pumpkin through a sieve place in a soup bowl. After the pasta has cooked, add it to the soup bowl with the pumpkin, the tomato sauce, the olive oil, and the parmesan cheese and mix well.


Zutaten

400 g Fusilli Schär
300 g Kürbis
1 Glas Tomatensauce
2 EL Olivenöl
2 EL geriebener Parmesankäse
Salz nach Bedarf

Zubereitung

In etwas Wasser den Kürbis kochen. In einem anderen Topf die Tomatensauce mit Salz aufwärmen, in der Zwischenzeit die Fusilli in reichlich Salzwasser kochen. Das Innere des Kürbis sieben und in eine Suppenschüssel geben. Nach dem Kochen der Pasta diese in die Suppenschüssel mit dem Kürbis geben, die Tomatensauce, Olivenöl und Parmesankäse dazugeben und gut vermischen.

(schaer.com; slightly adapted)

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