Wednesday, September 14, 2011

Fruit yoghurt cake / Fruchtjoghurtkuchen


 45 min.250 min at 180°C - 220°C (350°F, Gas Mark 4 - 7)

Ingredients

200 gr. (7 oz.) of "Mix Pâtisserie" Mix C Schär
3 eggs
a 125 g. (1/4 pint) tub of fruit flavoured yoghurt
1 small packet of baking powder
175 g (6 oz) sugar
½ yoghurt tubs full of corn oil
a pinch of salt.

Method

Place the flour and the baking powder in a bowl and continuously stir. Add, one after the other, the yoghurt, eggs, sugar, oil and salt. Pour into a buttered and floured cake tin and bake in a preheated oven.


Zutaten

200 g "Kuchen & Kekse" Mix C Schär
3 Eier
125 g Fruchtjogurt (ein Becher)
1 Päckchen Backpulver
175 g Zucker
1/2 Joghurtbecher Maisöl
eine Prise Salz.

Zubereitung

Das Mehl mit dem Backpulver in eine Schüssel geben, ständig rühren und nacheinander Jogurt, Eier, Zucker, Öl und Salz dazugeben. Die Masse in eine gebutterte und mit Mehl bestäubte Kuchenform geben und im vorgeheizten Backofen backen.

(schaer.com)

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