Friday, August 12, 2011

Saag

Heat 3 tbsps oil in a high-sided frying pan and then gently heat through in the oil 2 tbsps spices (pepper, nutmeg, cinnamon, curry powder, cumin, possibly cardamom). Quick-fry chunks of meat in the fat − 600 g of chicken breast or lamb. Add salt and remove. Place the (thawed) spinach in the frying pan until it is hot and then season with salt. Return the meat to the frying pan and fry for a few more minutes.


3 EL Öl in einer Pfanne mit hohem Rand erhitzen und 2 EL Gewürze (Pfeffer, Muskatnuss, Zimt, Ingwerpulver, Curry, Kreuzkümmel, evtl. Kardamom) darin anschwitzen. Danach in Stücke geschnittenes Fleisch – 600 g Hühnerbrust oder Lammkarree – darin scharf anbraten. Anschließend salzen und herausnehmen. Spinat in die Pfanne geben, bis er (auftaut) heiß ist und mit Salz abschmecken. Fleischstücke wieder dazugeben und einige Minuten fertiggaren.

(schaer.com)

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