25-30 min.1-27 min 4
Ingredients
400 gr. (14 oz.) Schär Rigati pasta
2 whole artichokes
1/2 onion
200 gr. (7 oz.) ricotta cheese
2 tablespoons olive oil
salt to taste
Method
Slice the onion and fry in the oil, add the artichokes that have been cut into pieces, salt, cook for approximately 20 minutes, and moisten from time to time with warm water. In the mean time, boil the rigati in abundant salted water. Soften the ricotta cheese with a few ladles full of the water from the pasta. Drain the rigati, place them in a serving platter, pour the ricotta and artichoke sauce over them, and stir well.
Zutaten
400 g Rigati Schär
2 ganze Artischocken
1/2 Zwiebel
200 g Quark (Topfen)
2 EL Olivenöl
Salz nach Bedarf
Zubereitung
Die Zwiebel in Scheiben schneiden und im Öl anrösten, die in Stücke geschnittenen Artischocken hinzugeben, salzen und ca. 20 Minuten kochen und von Zeit zu Zeit mit warmem Wasser benetzen. In der Zwischenzeit die Nudeln in reichlichem Salzwasser kochen. Quark in ein paar Rührlöffeln des Kochwassers der Pasta aufweichen. Die Rigati abseihen, in einen Servierteller geben, darüber den Quark und die Artischockensoße geben und gut umrühren.
(schaer.com)
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